Ontdek nu de Western Red Cedar Tapas rookplankjes van het VUUR LAB.®
Cederhout geeft een uniek, hemels aroma aan je BBQ gerechten
Op een Tapas rookplankje van Cederhout kun je heerlijk buiten koken en barbecueën.
De smaak van het cederhouten Tapas rookplankje en de presentatie zijn uniek. Het BBQ gerecht krijgt door verhitting op de BBQ een extra subtiele smaak van cederhout.
Heerlijk in combinatie met een vers stukje vis, vlees, groente en fruit. Ook kun je het VUUR LAB.® Tapas rookplankje gebruiken om een lekker kaasje op de roken zoals bijvoorbeeld camembert, brie of een smeuïg geitenkaasje.
Rookplankjes zijn oorspronkelijk ontstaan in Canada, waar deze techniek al sinds de indianen wordt gebruikt.
Vanuit de oudheid wordt er al gekookt op hout en met cederhout gerookt en gegrild.
Bekijk hieronder de prijsontwikkeling van de VUUR LAB. Tapas rookplankjes - 6 stuks - voor BBQ's, kamado's, grills en de buitenkeuken.