Krumble Smokerbox rond ø20cm - Ronde rookbox voor het koud roken van vlees, vis, kaas of andere etenswaren in de barbecue of smoker - RVS
Krumble Smokerbox rond ø20cm - Ronde rookbox voor het koud roken van vlees, vis, kaas of andere etenswaren in de barbecue of smoker - RVS

Krumble Smokerbox rond ø20cm - Ronde rookbox voor het koud roken van vlees, vis, kaas of andere etenswaren in de barbecue of smoker - RVS

22,45Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Meest gekozen
bol.com
Shopscore(39k+)
22,45
GratisOp werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis
Homeliving.nl
Shopscore(14)
24,95
GratisOp werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis
lxbxh5
fonQ.nl
Shopscore(4k+)
24,95
€2,99Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis
19.5 cm
Amazon.nl
Shopscore(595)
25,95
GratisLevertijd: Op voorraad

Specificaties

EAN8719688011070
MerkKrumble
MateriaalRVS
KleurZilver
TypeSmokerbox

Beschrijving

Geschikt voor zowel warm als koud roken
De rookdoos voor de barbecue zorgt ervoor dat houtsnippers niet te snel verbranden. Het rookproces geeft rooksmaak aan bijvoorbeeld vlees of vis. Afhankelijk van de keuze in houtsoort roken houtsnippers door tot 12 uur. De rookdoos is dan ook uitermate geschikt voor “koud” roken. De rookdoos is gemaakt van roestvrij staal en kan zowel hete als koude temperaturen aan.

Het roken van vlees, vis en dergelijke heeft als voordeel dat het de houdbaarheid verlengt. Het roken van vlees en vis is een eeuwenoude techniek die vroeger voornamelijk als doel had om de jachtbuit te conserveren. In de moderne maatschappij draait het voornamelijk om de intense rooksmaak die toegevoegd kan worden aan het product. Naast vlees kunnen kruiden en zuivelproducten zoals kaas gerookt worden.

Hoe werkt de barbecue smokerbox?
De barbecue rookdoos vul je met houtsnippers en plaats je op de kolen. Na 20 tot 40 minuten zullen de houtsnippers gaan roken. De ronde vorm zorgt voor een gelijke verdeling van de rook. Met de smokerbox kun je producten als vlees, kip, vis, kaas, noten en zelfs boter roken. De barbecue dient met de deksel afgesloten te worden, zodat de rooksmaak in het product kan trekken. Hoe langer je het product laat roken des te groter is de intensiteit van de rooksmaak.

Let op! Gebruik voor de rookdoos onbewerkt, gedroogd hout.

Productkenmerken smokerbox
Afmeting: Ø 20 cm
Hoogte: 5 cm
Handvatten: 2
Materiaalsoort: RVS
Kleur: Zilver
Vorm: Rond, slakkenhuis
Gebruiksduur: 12 uur

Prijsontwikkeling

Bekijk hieronder de prijsontwikkeling van de Krumble Smokerbox rond ø20cm - Ronde rookbox voor het koud roken van vlees, vis, kaas of andere etenswaren in de barbecue of smoker - RVS.

Prijsontwikkeling