Met dit BOSKA kaasmes snijd je elke half harde kaas eenvoudig in de gewenste grootte. Geschikt voor professionals en gebruik in huis. Het mes is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof en corrosiebestendig, Japans staal. Dankzij het BOSKA kleurconcept voldoe jij gemakkelijk aan de strenge HACCP wetgeving.
De kleur van het handvat geeft aan voor welk soort half harde kaas het mes geschikt is. Rood voor roodbacteriekaas zoals een raclette of Abdijkaas. Wit voor witschimmelkaas zoals een stevige brie of Cantal. Blauw voor blauwaderkaas zoals een Stilton of Bleu de Gex. Zwart voor algemeen gebruik, zoals het snijden van een kleine Goudse of Abdijkaas.
Door het handige BOSKA kleurconcept onthoud je eenvoudig voor welk type kaas je het mes gebruikt hebt. Zo voorkom je kruisbesmetting en voldoe je op een gemakkelijke manier aan de strenge HACCP wetgeving van de voedselindustrie. Er zijn nog andere type professionele messen met hetzelfde kleur handvat beschikbaar. Elk voor een ander type kaas, zoals zachte kaas.
Met dit professionele kaasmes ga je snel en kundig te werk, met minimale krachtinspanning en snijverlies. Het lemmet is gemaakt van een hoge kwaliteit, corrosiebestendig Japans staal. Het mes is een goed voorbeeld van dat een mes zowel efficiënt als stijlvol kan zijn. Een tool die je niet op hoeft te bergen, maar gewoon in het zicht mag liggen.
Was het mes na gebruik met de hand af. Ondanks dat je hem ook in de vaatwasser mag laten meedraaien, raden wij dit echter af. Dit vergroot namelijk de kans op beschadigingen aan het mes en wordt het lemmet sneller bot. Droog het mes na het afwassen goed met een keukendoek af.
Dit professionele kaasmes maakt deel uit van de BOSKA 1896 collectie. Een collectie die zowel stijlvol als zeer praktisch is. Perfect om extra professionaliteit uit te stralen en om functioneel te werk gaan.
Bekijk hieronder de prijsontwikkeling van de Boska Professioneel Kaasmes Semi-hard - Japans staal - Voor half harde kaas - Zwart handvat - 210 mm.