Het mes van de chef-kok is het middelpunt van alle handelingen onder de messen: het grote, sterke blad glijdt vlot door vis en vlees, en snijdt zelfs de moeilijkste groenten. Het mes van de chef-kok maakt ook makkelijk werk van kruiden en noten: gewoon de punt van het mes op de snijplank leggen en het mes omhoog en omlaag bewegen. En als dat niet genoeg was, kan de breedte van het mes gebruikt worden om vlees uit te tikken om er zeker van te zijn dat het gelijkmatig is, bijvoorbeeld bij een schnitzel. Geen wonder dat dit zeer veelzijdige mes wordt beschouwd als de bemiddelaar in de keuken. WMF biedt een verscheidenheid aan modellen met verschillende bladlengtes (13, 15 en 20 centimeter) en kenmerken voor elke messenverzameling. Uw nieuwe favoriete mes zal er zeker tussen zitten!
De totale lengte is 30 cm, en de lengte van het mes is 15 cm.
Een vleugje nostalgie in combinatie met state-of-the-art materiaalverwerking – de rode draad van de WMF Grand Class serie. Het ontwerp van de zwarte handgrepen met roestvrijstalen klinknagels doet denken aan traditionele vakmanschap van de verleden tijd. Hoewel het moderne, naadloze ontwerp van de hoogwaardige kunststof handgrepen optimale hygiëne garandeert, zorgt de ergonomische vorm voor een handige en veilige afhandeling. De bolster dient als bescherming van de vingers tijdens het snijden. Zoals alle WMF messen, zijn de messen in de Grand Class serie gemaakt van hoogwaardig speciaal messenstaal, gesmeed langs hun gehele lengte. Ten slotte geeft Performance Cut-technologie de bladen hun uitzonderlijke, langdurige scherpte.