Peak's Cakemix citroen Bakmix voor bereiding van glutenvrije citroen cake Ingredienten Suiker, rijstmeel, maismeel, aardappelzetmeel, rijsmiddelen (difosfaten, natriumcarbonaten), emulgatore (mono- en diglyceriden van vetzuren), zout, zuurteregelaar (glucono-delta-lacton), verdikkingsmiddel (xanthaangom), citroen aroma (0,25%), gemodificeerd zetmeel, karamel Voedingswaarde per 100g energie 1551 kJ/ 365 kcal vet 1 g - waarvan verzadigd 0,6 g - enkelvoudig onverzadigd 0,2 g - meervoudig onverzadigd 0,1 g koolhydraten 85,7 g - waarvan suikers 42,1 g voedingsvezel 1,4 g eiwit 2,7 g zout 0,67 g Gebruik Breng de ingredienten op kamertemperatuur. Neem 225g margarine of roomboter en meng dit tot een glad beslag. Voeg hieraan toe 4 eieren (of vervanger) en 450g cake mix. Klopt dit enkele minuten tot een luchtige massa. Giet het beslag in een groot cakeblik of twee kleinere cakeblikken. Bak de cake gaar bij 180%C in 50-60 minuten. Fabrikant Peak's Free From